Harrie’s schilderij 🖼 avond! 🏍

Bedankt Harrie, en Mariet

25-05-2022 Woensdag Avond, yes toer avond.

Maar deze keer een zeer bijzondere.

En ik weet eigenlijk niet goed te verwoorden, waarom het zo bijzonder voelt!

Dankbaar en blij zijn we dat Harrie Bruggeman, nog zo goed te passe is. De verwachtingen waren 2 jaar geleden zo anders. 

Denkend aan het Woensdag avondritje van destijds. 23-09-2020 https://www.mtctuf.nl/2-takt-snoever-berichten/  Een eigenlijke “afscheidsrit” werd een onvergetelijke wonderlijk avond, en had een fijn vervolg. Want Harrie knapte op, ipv dat hij zoals de doktoren verwachten, hij snel achteruit zou gaan.

Dankbaar dat wij nog steeds samen vriendschap kunnen beleven en nog samen, fijn kunnen toeren. En dat Harrie hier ook dankbaar voor is, liet hij ons weten op onze laatste jaarvergadering. 

Hij wilde een schilderij van zijn bromfiets, geschilderd door zijn vrouw Mariet, schenken aan onze club. 

En zo’n speciaal geschenk, moet natuurlijk op een goede manier naar ons clubhuis worden gebracht. En verdiend natuurlijk een speciale plek. 

We zouden Harrie en het schilderij, van huis gaan halen, en dezelfde rit van destijds nog eens overdoen. Nu in tegengestelde richting, weliswaar. Harrie’s vrouw, Mariet toonde haar gastvrijheid, en bood aan om voor de hele club koffie te zetten. Dank daarvoor. Laurens (oonze Eppie) stelde gelijk zijn bezemwagen weer beschikbaar, om het “brommerschilderij” te kunnen vervoeren. En zo werd het een fijne geslaagde avond. Met een hele kermis brommers en een bezemwagen, bij Harrie voor de deur, en met 20 man bij Harrie en Mariette op de koffie. Na de koffie en natuurlijk Harrie en Mariet hun appartement te hebben bewonderd samen op pad. Nu richting Harrie en Henk Bruggeman hun geboorteplekje. Veel mooie plaatjes geschoten. Toen richting Nieuw Heeten, S-plo, Holten Beuseberg, Borkeld vervolgens naar het clubhuis om het schilderij te gaan installeren , gezelligheid genoten in het clubhuis, jammer dat Feyenoord vanavond  verloor, maar onze club heeft vanavond zeker gescoord, en gewonnen, het bewijs is het schilderij, van een Kreidler, geschilderd met passie, als een blijvende herinnering! 

Harrie, Mariet en natuurlijk alle Snoevers bedankt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *