2-Takt Snoevers

Welkom op de pagina’s van de 2-Taktsnoevers. De 2-Taktsnoevers zijn op 1 april 2017, met een 5-tal Rijssense oldtimer brommer liefhebbers van start gegaan als een bromfietscommissie binnen Motortourclub n’Tuf. Vanaf het begin zijn we groeiende en zo zijn we inmiddels aanbelandt bij een totaal van 60 leden. Dit is voor de bromfietscommissie een mijlpaal en tevens ons maximale aantal. De bromfietscommissie heeft daarom besloten om per 7 maart 2022 een ledenstop in te stellen.

Gezelligheid, eendracht, en rijplezier staan bij n’Tuf hoog aangeschreven. Mede dankzij een heel mooi en functioneel clubgebouw, waar ook de 2-Taktsnoevers gebruik van maken en veel plezier in beleven.

We rijden met onze club verschillende buurttoertochten. Bezoeken we gezamenlijk een beurs om onderdelen te zoeken, of zomaar voor de gezelligheid. Niets is verplicht, ontspanning en gezelligheid staan hierbij voorop. Waardoor onze samenhorigheid kan groeien.

Via onze app-groep komen er grappige, technische en natuurlijk brommernieuwtjes volop voorbij. Trots zijn we inmiddels op onze club en onze naam. Dit kunnen we nu ook echt laten zien. Dit door het dragen van onze “eigen clubkleding”! Het is niet verplicht, maar wel heel erg leuk.  Voor onze leden is de kleding natuurlijk via onze club te bestellen.


Vanaf het voorjaar tot en met de herfst toe worden er, meestal op de woensdagavond, spontane buurttoertochten gereden. Is er geen woensdagavondrit, vanwege het weer of te weinig deelname, dan staat sowieso de deur van het clubhuis gastvrij voor onze leden open. 

Verder organiseren we zelf jaarlijks, 2 à 3 toerritten, met een open inschrijving. Deelnemen kan dan iedereen met een oldtimer brommer. Ook niet leden zijn dan van harte welkom.

Eén keer per jaar hebben we een technische avond. Natuurlijk komen we ook op de feestelijke activiteiten en evenementen van n’Tuf waar alle leden uiteraard welkom zijn.

Een brommerrit gaat gepaard met gezelligheid. Samen toeren, kopje koffie drinken, ergens aanleggen en een slotdrankje in ‘n Tuf.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap van onze brommer- en motorclub, ga dan naar onze informatie pagina voor nieuwe leden. Zien hoe mooi brommer rijden is? Kom langs of neem eerst een kijkje bij de 2-Takt Niejs pagina! Mails zijn welkom op: 2takt@mtctuf.nl

Vissen, is ‘s morgens om 4 uur de buurt wakker knetteren met je brommer om van de stilte van het water te gaan genieten. – Cornelis Verhoeven