2-Takt Snoevers

Welkom op de pagina’s van de 2-Taktsnoevers. De 2-Taktsnoevers zijn op 1 april 2017, met een 5-tal Rijssense oldtimer brommer liefhebbers van start gegaan als een bromfietscommissie binnen Motortourclub n’Tuf. Vanaf het begin zijn we groeiende en zijn nieuwe leden nog steeds hartelijk welkom! Gezelligheid, eendracht, en rijplezier staan bij n’Tuf hoog aangeschreven. Mede dankzij een heel mooi en functioneel clubgebouw, waar ook de 2-Taktsnoevers gebruik van maken en veel plezier in beleven.

We rijden met onze club verschillende buurttoertochten. Bezoeken we gezamenlijk een beurs om onderdelen te zoeken, of zomaar voor de gezelligheid. Niets is verplicht, ontspanning en gezelligheid staan hierbij voorop. Waardoor onze samenhorigheid kan groeien.

Via onze app-groep komen er grappige, technische en natuurlijk brommernieuwtjes volop voorbij. Trots zijn we inmiddels op onze club en onze naam. Dit kunnen we nu ook echt laten zien. Dit door het dragen van onze “eigen clubkleding”! Het is niet verplicht, maar wel heel erg leuk.  Voor onze leden is de kleding natuurlijk via onze club te bestellen.


Vanaf het voorjaar tot en met de herfst toe worden er, meestal op de woensdagavond, spontane buurttoertochten gereden. Is er geen woensdagavondrit, vanwege het weer of te weinig deelname, dan staat sowieso de deur van het clubhuis gastvrij voor onze leden open. 

Verder organiseren we zelf jaarlijks, 2 à 3 toerritten, met een open inschrijving. Deelnemen kan dan iedereen met een oldtimer brommer. Ook niet leden zijn welkom.

Eén keer per jaar hebben we een technische avond. Natuurlijk komen we ook op de feestelijke activiteiten en evenementen van n’Tuf waar alle leden uiteraard welkom zijn.

Dus als je een oldtimer brommer hebt of kunt “lenen” en wil je eens vrijblijvend op een woensdag komen meerijden? Dan ben je van harte welkom!!

Een brommerrit gaat gepaard met gezelligheid. Samen toeren, kopje koffie drinken, ergens aanleggen en een slotdrankje in ‘n Tuf.  Nu dit niet mogelijk is, is besloten om voor 2021 geen agenda te maken voor brommerritten. Zodra een georganiseerde rit weer kan, wordt dit gecommuniceerd in de info app van de 2-Taks Snoevers en hier op de website.

Wil je meer informatie over het lidmaatschap van onze brommer- en motorclub, ga dan als een speer naar onze informatie pagina voor nieuwe leden. Zien hoe mooi brommer rijden is? Kom langs of neem eerst een kijkje bij de 2-Takt Niejs pagina! Mails zijn welkom op: 2takt@mtctuf.nl

Vissen, is ‘s morgens om 4 uur de buurt wakker knetteren met je brommer om van de stilte van het water te gaan genieten. – Cornelis Verhoeven