Nieuwe leden

Eerst even voorstellen

Motortourclub ‘n Tuf is in februari 1994 opgericht. Het is een gezellige club voor jong en oud. Een club voor mensen die van motor- en brommerrijden houden.

Gedurende het tourseizoen dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer loopt vanaf maart tot en met oktober worden door de club meestal 14 motortourtochten georganiseerd en 3 brommerritten. Hierbij zijn ook niet-leden welkom. Meer informatie over de ritten kun je vinden op de pagina’s van de tour- en brommercommissies.

Onze club organiseert naast de motor- en brommerritten ook jaarlijks nog een aantal gezellige activiteiten, waarbij de motor en brommer op stal blijven. Op de pagina van de activiteitencommissie is alle informatie van het seizoen te lezen.

Het gezellige clubhuis is iedere week geopend op woensdag- en zaterdagavond van 21:00 uur tot 24:00 uur. Hier wordt gelukkig niet alleen serieus over brommers gepraat, maar wordt aan de stamtafel en bar ook gekletst over de dagelijkse zaken die iedereen bezig houdt.

Kom gewoon eens langs om even kennis te maken of rij een ritje mee!

Lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 30 per jaar. Leden die zich gedurende het jaar het jaar aanmelden, betalen het evenredig deel van het jaarbedrag.

Aanmelding kan via onderstaand formulier.

Aanmeldingsformulier

 

Verificatie

“Ik zie er op mijn best uit als ik mijn helm afzet na een lange motorrit. Ik heb een gloed en een beetje helmhaar. “

– Eric Bana