Tourcommissie

Gedurende het seizoen, wat loopt vanaf maart tot eind oktober, worden 14 tourritten georganiseerd. Inschrijven kan vanaf een half uur voor aanvang van de rit.

Uiteraard wordt na afloop van het seizoen de tourkampioen gehuldigd. De tourkampioen is de rijder die de meeste kilometers van de tourkalender gereden heeft. Voor dames en heren is er een apart kampioenschap.

De beschrijving van de verschillende routes zijn te lezen door op de tourkalender hier naast te klikken.

De route is beschikbaar voor de navigatie (.gpx) en kan na inschrijving ingeladen worden. Er wordt altijd in diverse groepen gereden, een ieder is welkom om zich bij een groep aan te sluiten (overleg wel gewenst ivm voorrijder).

Kosten inschrijving € 2,50 leden, € 5,- niet-leden. Voor aanvang van de rit wordt er koffie geschonken.

GPS-abonnement
Ben je lid van Motortourclub ‘n Tuf, dan is er voor jou de mogelijkheid het GPS-abonnement te bestelllen. Dit houdt in dat je alle ritten vooraf per mail toegestuurt krijgt. De kosten van de inschrijving zijn dan niet van toepassing. Uiteraard moet je je wel inschrijven als je wilt meedingen naar het tourkampioenschap. De kosten bedragen € 25 voor het hele jaar. Opgaaf van kan via de pagina: GPS-abonnement.


Naar de omschrijving van de ritten 2024.


Een motorfiets is als een medicijn, maar het verstopt je bloedvaten niet, tast je hersenfunctie niet aan en stuurt je niet naar een revalidatiecentrum. Bovendien is het volkomen legaal (als je een rijbewijs hebt). ” – Siddharth Sharma