Activiteiten

Zoals je het al wel vermoed, is de activiteitencommissie de gezelligste commissie van de club. Ieder jaar organiseren de vrijwilligers van de activiteitencommissie met veel enthousiasme weer de leukste activiteiten, waar alle clubleden welkom zijn. Voor het jaar 2022 zijn er weer volop activiteiten gepland.

Bekijk hieronder de nog komende activiteiten voor het jaar 2022. Aan het eind van de pagina staan foto’s en verslagen van eerder gehouden activiteiten van dit jaar en van vorige jaren.


Zaterdag 3 september is het weer tijd voor een oergezellige barbeque. Tijd om elkaar weer gezellig over de vakantieavonturen bij te praten!


Zaterdag 5 november mag niet missen. Motoravonturier en wereldreiziger Sjaak Lucassen komt ons ‘s avonds uitgebreid bijpraten over zijn avontuurlijke reis over het poolijs met zijn Yamaha R1.


Dit jaar is er geen oliebollenavond. Maar je wordt 7 januari 2023 graag verwelkomd op de nieuwjaarsreceptie.


Kijk hieronder naar eerdere verslagen van eerdere activiteiten, zodat je ongeveer een indruk krijgt van wat je allemaal gaat missen als je je niet opgeeft voor de volgende activiteiten.

Pinkstertreffen 2022

Maandag 6 juni was tweede Pinksterdag. Eindelijk kon er weer een Pinkstertreffen gehouden worden! Het was een gezellige dag, waarbij de leden het hele gezin meenamen! Vanaf 14.00 uur stond de koffie met wat lekkers klaar. In plaats van fietsen werd er een stukje gewandeld. Tijdens de wandeling werd in groepsverband het Tuf-kampioenschap ‘pleeborstelsmijten’ gespeeld. Onderweg was er uiteraard gezorgd voor hapjes en een drankje. Bij terugkomst op de club stond de snackkar klaar met patat en diverse snacks. Al met al was het weer een geslaagde activiteit.


Activiteiten van voorgande jaren

“Een feest is geen feest, als je er zelf niet bij bent geweest!

– anoniem