Activiteiten

Zoals je het al wel vermoed, is de activiteitencommissie de gezelligste commissie van de club. Ieder jaar organiseren de vrijwilligers van de activiteitencommissie met veel enthousiasme weer de leukste activiteiten, waar alle clubleden welkom zijn. Voor het jaar 2023 zijn er weer volop activiteiten gepland.


29 mei 2023
Op 2e pinksterdag laten we opnieuw de fiets achter bij ‘n Tuf en gaan we een speurtocht houden in het centrum van Rijssen. Na afloop komt bij het clubhuis de frietkar voorrijden, waar iedereen onder het genot van een warme hap en een drankje nagekletst kan worden over het geslaagde pinkstertreffen. Geef je nu vast op!


22 juli 2023
Nog net voor iedereen op vakantie gaat is het weer tijd voor de jaarlijkse zomerbarbeque. Ben je nog nooit geweest? Dan wordt het toch een keer tijd het leukste feestje van het jaar mee te maken.


7 oktober 2023
De lederhose en dirndl kunnen weer uit de kast getokken worden, want we organiseren weer het Oktoberfest. Iedereen op z’n duits-best wordt er een fantastische avond georganiseerd. Schlagers zorgen voor de juiste sfeer voor iedereen.


30 december 2023
Eindelijk wordt er weer een traditionele oliebollenparty gehouden. Warm uit de hete olie met een beetje poedersuiker zijn ze natuurlijk op z’n lekkerst. Komt allen, er is genoeg!


6 januari 2024
Hoewel het nieuwe jaar al is begonnen, rekenen wij de nieuwjaarsreceptie toch aan 2023 toe. Grijp de kans je mede leden een gezond en gelukkig nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.


Kijk hieronder naar eerdere verslagen van eerdere activiteiten, zodat je ongeveer een indruk krijgt van wat je allemaal gaat missen als je je niet opgeeft voor de volgende activiteiten.

Stampottenbuffet en bingo

Zaterdag 29 april was het weer een gezellige boel op ‘n Tuf. De activiteitencommissie heeft zoals altijd weer een leuke activiteit georganiseerd. Nadat iedereen uitgebreid had opgeschept van het stampottenbuffet, ging een groot aantal deelnemers met een leuk prijsje van de bingo naar huis.

Training MrGPS 2023

Circa 20 personen hebben zaterdagmiddag 4 maart de presentatie van Hans Vaessen, beter bekend als MrGPS, bijgewoond. Het was een bijzonder informatieve middag waarbij iedereen is bijgepraat over de in’s en outs van zijn Garmin Zumo of TomTom Rider. Ook werd uitgebreid aandacht besteed aan de routeplanners Basecamp, Mydrive, RouteYou, MyRouteapp en Kurviger. Iedereen was enthousiast over de gezellige en uiterst zinvolle middag.

Nieuwjaarsreceptie 2023

Zaterdagavond 7 januari was het tijd voor de nieuwjaarsreceptie. Veel leden wensten elkaar een gelukkig en gezond nieuwjaar toe onder het genot van een hapje en een drankje. Met name de hapjes waren in trek. Sushi kok uit eigen gelederen, Bert Alferink, heeft is de hele dag aan het werk geweest om een flnk aantal schalen met verse sushi te bereiden. Dat het gewaardeerd werd, was wal duidelijk aan het eind van de avond, getuige de nagenoeg lege schalen.


Sjaak Lucassen’s Poolijs Expeditie

Zaterdag 5 november keken en luisterden ruim 50 leden geboeid naar de presentatie van Sjaak Lucassen. Sjaak begon zijn verhaal met een uitgebreide samenvatting van zijn eerdere wereldreizen met zijn Honda Fireblade en Yamha R1. Ook deed Sjaak verhaal van zijn barre reis vanaf Florida naar Alaska met zijn op de koude omstandigheden aangepaste Yamaha R1. Na de pauze ging het verhaal verden over zijn uiteindelijke doel om met zijn motor over het ijs naar de Noordpool te rijden.


Barbeque 2022

De eerste zaterdag van september leek het nog wel zomer! Het zonnetje scheen nog en de temperatuur was nog ruim boven de 20 graden. Al snel waren de plaatsen aan de Duitse tafels en statafels bezet. Onder het genot van een drankje en een lekker stukje vlees werden vakantieverhalen gedeeld, die naarmate de avond vorderde steeds spannender werden.


Pinkstertreffen 2022

Maandag 6 juni was tweede Pinksterdag. Eindelijk kon er weer een Pinkstertreffen gehouden worden! Het was een gezellige dag, waarbij de leden het hele gezin meenamen! Vanaf 14.00 uur stond de koffie met wat lekkers klaar. In plaats van fietsen werd er een stukje gewandeld. Tijdens de wandeling werd in groepsverband het Tuf-kampioenschap ‘pleeborstelsmijten’ gespeeld. Onderweg was er uiteraard gezorgd voor hapjes en een drankje. Bij terugkomst op de club stond de snackkar klaar met patat en diverse snacks. Al met al was het weer een geslaagde activiteit.


Activiteiten van voorgande jaren

“Een feest is geen feest, als je er zelf niet bij bent geweest!

– anoniem