Activiteiten

Zoals je het al wel vermoed, is de activiteitencommissie de gezelligste commissie van de club. Ieder jaar organiseren de vrijwilligers van de activiteitencommissie met veel enthousiasme weer de leukste activiteiten, waar alle clubleden welkom zijn.

Helaas zijn alle activiteiten van het jaar 2020 afgelast wegens corona. Voor het jaar 2021 kan er nog geen agenda gemaakt worden voor de activiteiten. Maar zodra de omstandigheden het toelaten, kun je er vanuit gaan dat de activiteiten al dan niet in aangepast vorm weer worden opgepakt. Houd de nieuwspagina “De Uitlaat” dan ook in de gaten.

Ter voorkoming van algehele verveling en alternatief voor andere activiteiten heeft de activiteitencommissie een prijsvraag bedacht. Wie heeft de meeste motorkennis? Het gaat niet om technische zaken, maar wie herkent de achterlichten van de motoren van de clubleden? Klik hier en test snel je motorkennis om kans te maken op een mooie prijs.

Kijk hieronder naar eerdere verslagen van eerdere activiteiten, zodat je ongeveer een indruk krijgt van wat je allemaal gaat missen als je je niet opgeeft voor de volgende activiteiten.

“Een feest is geen feest, als je er zelf niet bij bent geweest!

– anoniem