Verslag Voorjaars klassieker 2-TaktSnoevers

Zaterdag  23-4-2022, ik open de gordijnen en kijk naar buiten. droog en het zonnetje schijnt. ideaal weer voor de voorjaarsrit van de snoevers. Brommer nog even wat oppoetsen en dan naar ‘n Tuf. Daar aangekomen staat het er al vol met brommers, de één nog mooier dan de de andere. Eenmaal binnen, even betalen voor de rit  en dan even de maag vullen met een ontbijt waar je U tegen zegt. Alleen ‘t ontbijt is de € 3.50 al waard. Top geregeld!

Inmiddels is het 12.00 en worden de brommers gestart. Met Henk en Hendrikus voorop en Laurens achterin gaan we richting Holten, Laren en vervolgens richting Almen. Overal zie je de mensen glimlachen, als er zo’n grote groep oldtimers langskomt. In Almen gaat er zelfs een man voor liggen om een mooi filmpje te kunnen maken. Altijd mooi. In Almen word de buik weer gevuld met slaatje en br hamburger. Al is dat voor sommige onder ons  beter van niet gezien de omvang 🤪. Er word nog wat aan een brommer gesleuteld ,maar al snel kunnen we weer verder. Een supermooie route leid ons door Lochem, Swiep langs de Witte Wiefen ,Gelselaar naar Diepenheim waar we nog even een stop maken voor een ijsje. Ook hier trekken we weer  de aandacht van veel geïnteresseerden.

We vervolgen de route door Goor Elsen en de Apeberg over. Even dacht ik dat we nog een rondje maakten over de crossbaan in Markelo  met de brommers, maar Henk vond dat niet verstandig omdat we niet allemaal op een Zundapp reden 😆.

Ook is mij opgevallen dat ik een witte honda niet vaak langs heb zien komen met ene Albert erop. Maar goed, waarschijnlijk kon hij t allemaal niet bijhouden. Terug op de club nog wat gedronken en  dan weer naar huis. Al met al een geweldige dag gehad met mooi weer goede catering en gezellige  mensen met ‘n mooie hobby. Dank voor de vrijwilligers. 

(Bijdrage van Mathieu den Butter)

Namen de organisatie van deze, zeer geslaagde voorjaars Klassieker wil ik eerst alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Geweldig, wat een inzet! Van bezemwagen tot ontbijtbuffet alles was oke! Zelf kreeg ik gelijk al het deksel op de neus, tja tijd is tijd😉Appie en Bert. Onze Hierdense gasten waren deze keer nog sneller dan de vrijwilligers. Maar het perfecte ontbijtbuffet maakte weer alles goed. Mooi was het ook om “nieuwe”brommermaten te ontmoeten uit Dalen, Coevorden, Urk, Hulshorst, Broekland enz we willen alle gastrijders dan ook hartelijk danken voor hun aanwezigheid en gezelligheid. Maar ook onze eigen leden, jullie hebben het beste beentje voor gezet👍🏻💪🏻 het was weer het “Samen uit, samen thuis” gevoel. 

Bedankt allen!

Mans ouwe achterrijder, van harte beterschap! Wat hebben we je (jullie) gemist.

—————————————————

Beste ,

Graag wil ik jullie hartelijk bedanken voor de rit die we gisteren hebben gereden .

Een dikke pluim voor het organiseren ,alles was super geregeld en goed voor mekaar 👍👍👍

Wij hebben weer een top dag gehad .

Als bijlage heb ik (Eric) nog een filmpje van deze dag toegevoegd.

Wij hopen jullie zeker nog eens tegen te komen.

Bedankt voor de gastvrijheid .

Groeten uit Coevorden en Dalen 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *