Met Harrie B, en de 2-Takt Snoevers naar café ‘De Pothoek’ in Markelo.

Toerritje van woensdag avond 27 september Onze kapitein Henk had weer een mooie rit uitgekozen. Het was eigenlijk een verzoek van mevrouw Bruggeman, zoals velen van ons wel weten, is Harrie ziek en zou het een ritje worden waar Harrie op de brommer zou meerijden.

Bij nader inzien leek het toch niet verstandig om Harrie nog te laten rijden, en daar was hij het zelf ook wel mee eens. Dus gingen wij richting Nijverdal om Harrie op te halen.

We besloten om Harrie als bijrijder naast Bas Euren te plaatsen, met zijn vrouw op de achterbank, om dan achter de brommers aan te rijden. Met het raam een stukje open konden ze toch nog de geur van de 2-taktmotor opsnuiven.

De rit ging richting Holterberg, vervolgens naar Bathmen en Laren, om vervolgens een koffiestop te houden bij Pothook in Markelo. Daar hebben we even bijgepraat.

Toen de koffie op was, was het buiten al donker. Gelukkig had bijna iedereen weer goed licht op de brommer, zelfs Johan W. Nu werd er naar huis gereden, en iedereen kon afhaken wanneer hij dat wilde.

Al met al was het een geslaagde rit. We hopen dat we volgend jaar nog een keer zoiets kunnen doen in het bijzijn van Harrie en zijn vrouw.

verslag gemaakt door M Scholman