2-TaktSnoevers clubgevoel

Na de geplande langzame (heide-)rit, van afgelopen woensdag, wegens het weer afgeblazen te hebben, bleek pas de liefhebberij en het grote clubgevoel van de Snoevers.

Geweldig, een aantal had er zo’n zin en in, en er zo naar toe geleefd, dat we toch, met een 20 tal brommers, op een grijze Woensdagavond, “gewoon” van start gingen! Heins (Henry), nam het voortouw en bedacht een mooie spontane rit, 

Een stevige regenbui, kon ons niet deren, want captain Heins loosde ons onder een viaduct, waar we  mooi konden schuilen en over onze brommers konden bijkletsen. Een goede ijsco op het terras in Diepenheim doet het ook altijd goed, en daarna via de toeristische route op Hoes ann. Natuurlijk nog even show rijden door het centrum. Was weer een mooie brommer avond. Na thuiskomst, het mooie nieuws, er weer een nieuw lid bij mogen verwelkomen. De 4e van deze week👌🏻Het enthousiasme werkt aanstekelijk! Welkom bij n’Tuf, nieuwe 2-Taktsnoevers! De langzame rit, is nu een weekje opgeschoven. 

UITNODIGING:

Snoevers, bij deze nadere informatie voor de langzame max 40km/pu rit Woensdag 25- 08-2021. De heide staat  in bloei, en we gaan dus proberen, daar met onze bromfietsjes optimaal van te kunnen gaan genieten. Maak dus woensdagavond 25-8 vrij in jullie agenda’s. Iedereen is hartelijk welkom dus vrouw en/of kinderen, leden en niet-leden.  We proberen er een ontspannen toer avond van te maken. Tijdstip van vertrek is 18:30 vanaf clubgebouw, verzamelen om 18:15uur. 

Mocht het geen geschikt weer blijken te zijn. Stellen we het een weekje uit. Zie jullie bij gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *