Digitale inschrijving Lange onderbroekenrit 2021

Via het onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de Lange onderbroekenrit. De rit telt mee voor je tourkampioenschap als je je hebt ingeschreven voor 20 maart 2021 14:00 uur.

Iedereen met GPS-abonnement heeft de rit al per mail toegezonden gekregen. Iedereen die geen GPS-abonnement heeft afgesloten kan de rit downloaden via de link die onder het formulier vermeld staat. De kosten hiervoor bedragen € 2,50.

(TIP: het is nog niet te laat om je aan te melden voor een GPS-abonnement. Scheelt je iedere digitale inschrijving gedoe met iDeal-betaling en je mist geen rit meer!)

Inschrijfvoorwaarden: Deelname aan deze tourtocht is geheel voor eigenrekening, risico en verantwoordelijkheid!! Er is geen sprake van voorrijders, indien men zelf kiest om gezamenlijk voor te rijden geschiedt dit geheel voor eigen risico. De Motorclub is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schades van welke aard dan ook tussen deelnemers onderling of tussen deelnemers en derden dan wel door derden door toedoen van deelnemers. Men verklaard in het bezit te zijn van een Nederlands rijbewijs A en men verklaard dat het motorrijtuig verzekerd is conform de in Nederland geldende wettelijke vereisten.

Inschrijvingsformulier rit

 

Verificatie

Download hier de rit (€ 2,50 te voldoen via iDeal)