Digitale inschrijving

Tourrit …. (.. maand jaar)

Via het onderstaand formulier kun je je inschrijven voor de xx-rit. De rit telt mee voor je tourkampioenschap als je je hebt ingeschreven voor xx maand jaar 19:00 uur.

Iedereen met GPS-abonnement heeft de rit al per mail toegezonden gekregen. Iedereen die geen GPS-abonnement heeft afgesloten kan de rit downloaden via de link die onder het formulier vermeld staat. De kosten hiervoor bedragen € 2,50.

De rit start uiteraard niet vanuit het clubhuis. Houd er s.v.p. wel rekening mee dat er niet in te grote groepen wordt gereden en dat er onderweg de bekende 1,5 meter afstand in acht wordt genomen. Mocht je met anderen afspreken, doe dit dan niet in de buurt van het clubhuis om grote groepsvorming te voorkomen. Houd hier onderweg ook rekening mee. Ook ik wijs jullie nog eens op de RIVM-richtlijnen: houdt afstand en wanneer je je ziek voelt: blijf thuis!

(TIP: het is nog niet te laat om je aan te melden voor een GPS-abonnement. Scheelt je iedere digitale inschrijving gedoe met iDeal-betaling en je mist geen rit meer! Uiteraard ontvang je ook de al gereden ritten van 2022.)

Deelname aan deze tourtocht is geheel voor eigenrekening, risico en verantwoordelijkheid! Er is geen sprake van voorrijders, indien men zelf kiest om gezamenlijk voor te rijden geschiedt dit geheel voor eigen risico. Motor Tour Club 'n Tuf is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schades van welke aard dan ook tussen deelnemers onderling of tussen deelnemers en derden dan wel door derden door toedoen van deelnemers. U verklaart in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs A en u verklaart dat het motorrijtuig verzekerd is conform de in Nederland geldende wettelijke vereisten.

Download hier de rit (€ 2,50 te voldoen via iDeal)